loading

Sprookjesatelier

‘s Werelds enige sprookjescouturier nodigt jong en oud uit om een kijkje te nemen in zijn Sprookjesatelier voor een verrassende one man show van 60 minuten vol grappen die alleen volwassenen snappen en grollen die kinderen van hun stoel laten rollen. Muziek, humor, interactie en improvisatie: alle kwaliteiten van theatermaker Jordy Kuys in één concept!

De excentrieke stylist van sprookjesland mag alle beroemde sprookjessterren tot zijn clientèle rekenen. Hierdoor weet hij alle ins&outs van sprookjes die iedereen dacht te kennen. Wist je bijvoorbeeld dat Hans en Grietje helemaal geen broer en zus blijken te zijn? Dat Klein Duimpje liegt over zijn leeftijd en de grote boze wolf geen worst lust? Rechtstreeks uit het Land der Fabelen hoort u de waarheid!

Tussen de enorme collectie sprookjesrekwisieten staat en hangt genoeg voor een verrassend sprookjesavontuur met een belangrijke rol voor het publiek. Misschien wel een hoofdrol!

Het Sprookjesatelier is elke tweede zondag van de maand te zien in het Appeloniatheater van de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn! Klik onder de video op ‘Tickets’ voor meer informatie.

Klik hier voor prijsinformatie, optie plaatsen of direct boeken!

 

Tickets