loading

Conceptontwikkeling

Zoveel mensen, zoveel wensen. Leuk toch? Als iedereen hetzelfde zou willen, dan werd het maar saai.

Er zijn veel factoren afhankelijk van welke vorm van entertainment het beste past: grootte van de groep mensen, leeftijden van de groep mensen, de locatie, het tijdstip, de gelegenheid, enz. Eigenlijk heeft elk event dus een andere insteek nodig. Daarom is maatwerk van groot belang. Bij Jor Kidding draaien de creatieve radertjes constant op volle toeren en wij denken graag mee welke vorm van entertainment het beste past bij uw event.

Wilt u een combinatie van verschillende acts of heeft u een idee dat u niet kunt vinden op deze website? Twijfel niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden! Onderstaande opdrachtgevers wisten in Jor Kidding een geslaagde samenwerkingspartner te vinden om van schets naar realiteit te gaan:

Gemeente Heerhugowaard: De Groeikaravaan
In opdracht van de Gemeente Heerhugowaard ontwikkelde Jor Kidding in 2017 een voorstelling over opvoeden en opgroeien. Informatief entertainment voor iedereen die net papa of mama is geworden, aanstaande ouders, opa’s, oma’s en mensen die met jonge kinderen werken. Op een informele manier worden alle mogelijkheden die de Gemeente Heerhugowaard biedt in ondersteuning bij opvoeden en opgroeien gepresenteerd in theater COOL. Wegens succes wordt de voorstelling geprolongeerd in 2018.

Gemeente Schagen: Afscheid burgemeester Westerink
In 2013 droeg burgervader Westerink de ambtsketting over aan zijn opvolger. Hij was extreem geliefd bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en werd verrast met een groots afscheidsfeest. Voor de gelegenheid schreef Jor Kidding een speciaal lied dat door lokale media werd uitgedragen, zodat alle aanwezigen het konden meezingen. De regionale krant sprak van een ‘volksfeest’ door de omvang en geweldige sfeer die zanger/presentator Jordy Kuys wist te creëren. Voor Jordy zelf was het een eer om aan mee te werken. Dit is een link naar het speciale lied: https://www.youtube.com/watch?v=_0EBBK7UbRA

Gemeente Amsterdam: Wijkmusical ‘Vlieg met me mee’
In het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes werd theater als middel ingezet om kinderen van verschillende basisscholen te laten samenkomen in buurtcentrum Chassé om een musical over hun belevingswereld te ontwikkelen. De sociale en culturele verschillen waren enorm, maar we hadden één team en één taak. Alle kinderen werkten mee aan zowel kleding, decor, zang, dans en spel.

Campingpark de Bongerd: Appelonia en de Koningsappel
Voor Campingpark de Bongerd schreef Jor Kidding in seizoen 2017 een gloednieuwe musical. De aanvraag was bijzonder: er was nog geen voorstelling, maar de acteurs waren wel gecast. Een volwaardige show schrijven op drie acteurs was een uitdaging, maar juist als ik out of the box mag denken wordt het leuk! Door de term gastrol heel letterlijk te nemen, speelden sommige gasten van het campingpark ook een rol en was de betrokkenheid van het publiek extra groot.

VanStam Music: Videoclip Femke Meines
Na de regie van het eerste concert (Femke Meines and Friends) dat het tieneridool en winnares van het Junior Songfestival in 2015 gaf, ben ik gevraagd door VanStam Music om ook de videoclip van ‘Nog een kus’ te regisseren. Op één draaidag met één camera op drie locaties met een tiental figuranten hadden we een flinke klus te klaren. Het resultaat is inmiddels meer dan één miljoen keer bekeken: https://www.youtube.com/watch?v=BsZaaTvHhrs

En nog vele andere voorbeelden…

Klik hier voor prijsinformatie, optie plaatsen of direct boeken!