loading

Lady BlaBla

In 2013 maakte Nederland kennis met anti-pest icoon Lady BlaBla. Meer dan twee miljoen kijkers zagen in Holland’s Got Talent hoe pesten op een positieve manier bespreekbaar werd gemaakt. Lady BlaBla laat zien dat anders zijn geen ramp, maar juist bijzonder is. Entertainment met een boodschap!

Lady BlaBla is een kleurrijke verschijning die muziek en humor inzet om pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Met name kinderen zijn gek op het personage. Het is voor hen heel duidelijk waar Lady BlaBla voor staat en wordt door hen gezien als een heus anti-pest icoon. Een live optreden zorgt voor een boost in het bespreekbaar maken van een beladen onderwerp op een leuke manier.

Met de hitsingle ‘Bladibla’ treedt Lady BlaBla op in de Kids Top 20, zijn er optredens door het hele land en is de YouTube-serie ‘Let it show’ succesvol in de doelgroep (kinderen van 8-12 jaar). Lady BlaBla is trotse ambassadeur van Stichting Pesten, het grootste anti-pest portaal van Nederland.

In samenwerking met onderwijsdeskundigen is in 2015 Lady BlaBla’s Positieve Pestprogramma ontwikkeld, waarmee pesten spelenderwijs top of mind wordt gemaakt in een hele school. Lady BlaBla neemt de kinderen mee in een verhaal over doorzetten, geloven in jezelf en worden wie je wilt zijn. Meer informatie over het op een positieve manier bespreekbaar maken van pesten vindt u op de speciale website van Lady BlaBla’s Positieve Pest Programma.

Juf Iris van de Pleiadenschool in IJmuiden: “Het is niet alleen een feestje met Lady BlaBla, het is een serieuze noodzaak met een strikje erom!”

Klik hier voor prijsinformatie, optie plaatsen of direct boeken!

 

Management en boekingen van Lady BlaBla gaan via VanStam Music.