loading

Hitbingo

Geef uw event een enorme sfeerinjectie met de beproefde succesformule Hitbingo!

Uw gasten krijgen een bingokaart met daarop geen cijfers, maar titels van bekende meezingers. Als de titel van het live gezongen lied op de bingokaart staat, mag deze worden weg gekrast. Bij een volle kaart is het bingo! In twee hilarische korte spelopdrachten wordt met de overgebleven kandidaten bepaald wie de winnaar is van bijvoorbeeld een weekend Wenen (een zak uien) of een leven lang gratis bellen (een fietsbel).

Jor Kidding’s Hitbingo: ludiek en uniek, hilarisch en dynamisch!

In plaats van de spelopdrachten kan de Hitbingo ook worden afgesloten met een quiz over bijvoorbeeld uw bedrijf/vereniging, het bruidspaar of het feestvarken. Een spelronde duurt tussen de 30-45 minuten. Hitbingo is oergezellig top entertainment! U kunt kiezen uit (een combinatie van):

  • Hollandse Hitbingo
  • Songfestival Hitbingo
  • Rock and Roll Hitbingo
  • X-Mas Hitbingo
  • Gouwe ouwe Hitbingo

O.a. te zien geweest bij: Walibi Holland, Gran Casino Tiel, Museum het Dolhuys, Ouderencentrum Sabinahof, Feestweek Wanneperveen, Campingpark de Bongerd, diverse bruiloften en andere events.

TIP: perfect tijdens een diner tussen de verschillende gerechten, als energizer op een bedrijfsfeest of verrassende tussenronde bij een ‘gewone’ bingo!

Klik hier voor prijsinformatie, optie plaatsen of direct boeken!