loading

Het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven is een bijzondere herinnering!

Laatst vroeg iemand: ‘wat verkoop je eigenlijk?’ Toen had ik een heel lang antwoord kunnen geven over zingen, presenteren, creëren, regisseren en andere kretologie, maar ik koos ervoor het kort te houden (en geloof me, dat is een uitdaging voor mij haha).

Ik zei: herinneringen. Ik verkoop herinneringen, want het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven is een bijzondere herinnering! En die maak ik door in elk optreden al mijn creativiteit, betrokkenheid en professionaliteit te leggen. Dat maakt me echt een blij en gelukkig mens. Helemaal als ik u daar ook blij en gelukkig mee kan maken.
Van een playbackshow op de camping tot een tv-optreden voor twee miljoen kijkers, van zingen op een familiefeestje in de achtertuin tot het produceren van een volledige voorstelling in de schouwburg. Als ik ‘ja’ zeg en een opdracht aanneem, dan telt alleen het beste. Samen met een dynamisch team aan creatieve duizendpoten staat Jor Kidding garant voor een plezierige samenwerking en unieke acts!

Op deze site vindt u slechts een selectie van beproefde succesformules die de afgelopen jaren louter positief zijn ontvangen. Heeft u echter een andere wens? Ik denk graag met u mee om van het allereerste idee het allerleukste eindproduct te maken. Hopelijk mag ik nog vaak en veel herinneringen maken, dus graag tot ziens!

Met vrolijke groet,
Jordy Kuys
trotse eigenaar

Klik hier voor mijn biografie!